Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Afla cum poti castiga la ruleta cu un truc sigur

Daca ai obosit sa mai dai vina pe ghinion pentru faptul ca nu castigi la ruleta, ai doua optiuni. Poti sa te lasi de jucat sau sa citesti acest articol si sa inveti cum poti castiga bani la ruleta online. Tu decizi ce alegere vrei sa faci. Un lucru e sigur la ruleta online: acela ca e, intr-adevar, foarte greu sa castigi sume mari la acest joc si probabil nu vrei gasi niciodata vreo smecherie prin care sa te imbogatesti dintr-un singur pariu. Articolul acesta iti va arata cum poti castiga la ruleta cu acest truc sigur!

castiga

Castiga la ruleta cu acest truc sigur

Daca esti aici pentru ca vrei sa castigi bani la ruleta, ai nimerit bine. Citeste cu atentie sfaturile noastre si fa exact cum iti spunem noi. Vei avea timp sa ne multumesti mai tarziu, cand o sa inceapa sa-ti creasca bankrollul ca niciodata. Continua sa citesti acest articol si vei invata cum sa nu ai emotii de fiecare data cand incepe roata sa se invarta si cum sa nu-ti pierzi bankrollul incetul cu incetul, cu fiecare nou joc.

Nimeni nu poate prezice numerele care vor iesi, asta este adevarat, iar daca esti in cautarea unei metode de a paria mereu pe numarul castigator, cauti degeaba – pentru ca daca cineva iti spune ca asa ceva e posibil, minte. Incearca mai bine sfaturile noastre si apoi evalueaza rezultatele. Retine: esti aici sa inveti cele mai bune metode de a castiga la ruleta, nu sa descoperi cea mai buna metoda de a trisa la ruleta si de a deveni milionar dintr-un singur bet. Sigur, tuturor ne-ar placea asta, dar este pur si simplu imposibil. De un lucru trebuie sa fii sigur: daca continui sa investesti sume mari ca sa castigi sume mari, nu vei face decat sa arunci banii pe fereastra. Nu toate ruletele sunt la fel, asa ca nu ai niciun motiv sa vrei sa incerci, macar, ruleta americana. Iti da mai putine sanse sa castigi, chiar daca regulile sunt aceleasi ca la ruleta europeana, asa ca joaca numai la aceasta din urma daca vrei sa ai mai multe sanse de castig. Primul truc pe care vrei sa-l aplici este unul care chiar da rezutate. Trebuie sa-ti pese de fiecare pariu pe care-l plasezi, asa ca fa cumva sa ai un numar destul de mic de fise la masa, incat daca pierzi sa nu-ti vina sa plangi, dar in acelasi timp sa fie suficient de mare incat sa-ti pese cand pariezi. Cea mai buna metoda sa-ti pese este sa investesti o suma care inseamna ceva pentru tine, nu-i asa? Daca chiar vrei sa castigi la ruleta, trebuie sa joci dupa sfaturile noastre. Probabil ca nu o sa castigi milioane dintr-o data, dar vei castiga.

Castiga

Castiga la ruleta cu acest truc sigur

 

Invata cum sa combini pariurile. Daca esti aici ca sa afi cateva trucuri, inseamna ca sunt multe de care nu stii inca. Si vestea buna e ca noi suntem aici ca sa te ajutam. Acum ca ai deschis o masa, uita-te cu atentie la ea. Uita-te la cele trei coloane de cate 12 numere: arata la fel? Primul rand are 6 numere rosii si 6 negre. Cel din mijloc are 4 numere rosii si 7 negre. Iar ultimul rand are 8 numere rosii si 9 negre. Pariaza pe 1/3 din board alegand fie randul din mijloc, fie pe cel de jos si pariaza aceeasi suma pe culoarea care a iesit cel mai des in decursul spinurilor precedente si vezi ce se intampla. Daca iese randul pe care ai pariat, ai sanse bune sa iasa si culoarea. Daca nu a iesit randul, al doilea bet pe care l-ai facut are sanse de 47+% sa fie castigator si prin urmare sa iesi break even! Asa ca apasa butonul de spin.

Castiga la ruleta cu acest truc sigur

Acum te intrebi: e chiar atat de simplu? Da, este. Mereu a fost atat de simplu, trebuia doar sa stii ce ai de facut si sa nu mai joci doar de dragul de a juca. Si partea cea mai buna e ca ai atat de multe sanse sa castigi daca urmezi acest sfat, incat daca ratezi la un spin, trebuie doar sa dublezi pariul la urmatorul si ai castigat din nou! Acum ca ai aflat cea mai buna metoda de a castiga la ruleta, foloseste-o cum vrei. Dar retine: metoda functioneaza doar in cazul ruletelor legale europene.

Mult succes la joc!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by