Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Secrete despre ruleta

Se spune ca jocul de ruleta este regina cazinourilor. Motivul este unul bun – este un joc reprezentativ, care nu necesita multe cunostinte pentru a putea fi jucat si ofera aproape la fel de multe sanse de castig unui incepator precum ii ofera unui avansat. Pentru a juca ruleta, trebuie doar sa stii cum sunt plasate pariurile si sa stii cateva reguli si limite ale jocului. Inainte sa joci, citeste cateva secrete despre ruleta.

Secrete despre ruleta – Trisori

A existat in istoria ruletei un numar de cazuri de persoane care au incercat sa triseze. Acestia au tintit Clubul Ritz si au castigat 1 milion de lire. Au castigat folosind scanere cu laser ascunse in telefoanele mobile, conectate la un calculator. Fireste, insa, ca au fost prinsi.

O ruleta prost echilibrata te poate ajuta sa castigi

S-ar putea sa devii mai bogat peste noapte intr-un cazino daca ai format ochiul pentru a depista o roata de ruleta echilibrata mai prost si daca stii sa profiti de acest avantaj. Jocul de ruleta se bazeaza pe fizica, firesti, iar locurile unde bila se loveste si unde aterizeaza sunt determinate de mai multi factori, prin care viteza rotii, unde aterizeaza mai intai bila si zonele de pe roata. Iar o roata prost echilibrata determina bila sa se opreasca mai des pe un anumit punct. Poti incerca sa fii atent la lucrul acesta inainte de a paria.

 

Secrete

Secrete despre ruleta – Castiguri mari

Stim cu totii ca multi oameni spera sa isi schimbe viata jucand la ruleta, iar una dintre cele mai populare povesti de acest genu este cea a lui Ashley Revell care a vandut tot ce avea si a plasat  135, 300 de dolari pe rosu. A castigat 270,600 in schimb.

Nu exista nicio formula matematica care sa te ajute sa invingi sansele. La jocuri precum Blackjack ai sanse mai mari sa castigi prin numararea cartilor, insa la ruleta lucrurile stau diferit. Multi au incercat sa inventeze tot felul de sisteme si metode, insa niciuna nu a functionat cu adevarat. Chiar si Einstein a glumit spunand ca singura modalitatea prin care poti castiga pacalind cazinoul la ruleta este sa furi banii cand nu este atent dealerul.

Mereu exista si exceptii. In 1873, Joseph Jagger  a fost unul dintre primii oameni care a reusit sa triseze la ruleta. Se spune ca si-a folosit asistentul pentru a depista o ruleta defecta, apoi a folosit aceasta informatie in avantajul sau si a castigat. Charles Devile Wells a fost inspirat de asemenea de aceasta poveste si a trisat la cazinoul Monte Carlo intr-un mod asemanator, castigand 23 de runde consecutive cu doar 6,000 de dolari.

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by