Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategia Paroli la ruleta

Cum functioneaza strategia Paroli la ruleta, cum influenteaza aceasta sansele de castig si cat de mult te poti baza pe ea? Afla raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele aici!

Sistemul Paroli iti ofera sansa de a castiga destul de mult fara a trebui sa pariezi prea mult. Multi jucatori au afirmat ca aceasta strategie nu este in niciun fel frustranta si ca le mentine atitudinea pozitiva chiar si atunci cand pierd.

Avantajele sistemului Paroli

Orice jucator care este familiarizat cu strategia Martingale stie ca acesta este bazat pe dublarea pariului dupa fiecare pierdere. Asta inseamna ca pe durata unei runde mai lungi de pierderi, sumele devin mult mai mari mult mai repede fata de bugetul jucatorului sau fata de cat permite limita mesei, ceea ce inseamna ca jucatorul pierde o buna parte din bani.

Sistemul Paroli functioneaza invers – progresiile au loc dupa o runda castigatoare, prin urmare iti dublezi pariul dupa ce castigi. La o prima vedere s-ar zice ca nu ai nevoie sa scoti foarte multi bani din buzunar pentru ca joci mai mult cu capitalul bancii. Cu toate acestea, vom vedea acusi de ce aceasta nu este decat o iluzie.

Este perfect adevarat ca metoda Paroli este mult mai putin riscanta si periculoasa decat cea Martingale, fapt ce o face ideala pentru incepatori.

Cum functioneaza Sistemul Paroli?

strategia

Fireste ca poti alege pariuri interioare atunci cand joci cu strategia Paroli, desi este mai usor si mai tipic sa le alegi pe cele exterioare precum rosu/negru, par/impar, 1-18/19-36.Prima data trebuie sa te hotarasti ce strategie de pariere vrei sa adopti la fiecare runda. Daca pierzi, vei pune exact acelasi pariu din nou. Daca castigi, vei mentine pariul de inceput plus castigul pentru noua runda – aceasta reprezentand prima progresie. Daca mai castigi o data, iti vei lasa din nou pariul plus castigurile unde ti le-ai plasat. Daca continui sa faci asta si castigi o vreme, cantitatea de jetoane va creste repede.Este bine sa te decizi inainte de a incepe jocul cate progresii vrei sa faci inainte sa te opresti si sa iei castigurile. Cu cat risti mai multe progresii, cu atat mai mult castigi, insa mareste si runda pierzatoare mult mai mult pana la urmatorul castig.

Strategia Paroli la ruleta si un exemplu practic

Cel mai usor mod de a intelege cum functioneaza sistemul Paroli este de a citi un exemplu – sa spunem ca pariezi un jeton pe negru. Daca iese negru, iti lasi pariul original pe el si castigul, deci un total de 2 jetoane pe masa – aceasta fiind prima progresie. Daca castigi din nou, iti lasi cele 4 jetoane pe pariu pentru runda urmatoare. Inca un castig si ai deja 8 jetoane. Daca mai vrei o progresie (aceasta ar fi a 4-a) si castigi, atunci deja vei avea 16 jetoane. Teoretic poti sa continui cat de mult vrei, in functie de ce ai hotarat la inceputul jocului.

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!

Castiga 33 RON + 33 ROTIRI >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos pentru a primi premiul:

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos pentru a primi premiul: