Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategie inedita pentru ruleta

Orice parior care se respecta stie ca, fara un plan concret, sansele de a iesi invingator in fata ruletei sunt aproape nule, iar casa are un avantaj pe care il fructifica adesea chiar si atunci cand ai o strategie bine pusa la punct. Este insa strategie la ruleta 666 suficient de buna astfel incat sa o luam in calcul inaintea mult mai celebrelor Martingale sau D’Alembert?

strategie

Ce presupune Strategia la ruleta 666?

Interesat fiind de ruleta online, probabil stii deja ca daca aduni toate numerele ruletei obtii un total de 666, de unde si denumirea sistemului. Asta, plus faptul ca ai nevoie de 66 de unitati (sau multipli de 66 de unitati) pentru a pune in practica aceasta strategie. In ce consta mai exact sistemul?

  • Plasezi initial un pariu de 36 de unitati pe ROSU;
  • Imparti 24 de unitati in sase pariuri de cate 4 unitati pe cate doua numere (split), dupa cum urmeaza: 0/2, 8/11, 10/13, 17/20, 26/29, 28/31;
  • Ramai cu 6 unitati din care plasezi 3 pariuri de cate doua unitati pe 3 dintre urmatoarele numere: 4,6,15,22,24,33,35;
  • Ramai astfel descoperit pe doar patru numere;

Daca bila pica pe unul dintre cele patru numere omise, pierzi intregul pariu de 66 de unitati, iar in toate celelalte situatii ramai cu un profit de 6 unitati. Si repeti pariul. Sistemul 666 e  simplu la prima vedere si pare relativ greu sa pierzi suma mizata. Strategia seamana in mare masura cu cea din pariuri sportive in care mizezi sume mari pe evenimente cu cote foarte mici, insa si in cazul ruletei este extrem de riscanta.

Cat despre eficienta este Strategia la ruleta?

Trebuie spus de la inceput ca sistemul e gandit pentru ruleta europeana (cu un singur 0), unde avantajul teoretic al casei e de 2,7%. Daca incerci sa-l pui in practica la o ruleta americana, care are si 00, vei ramane descoperit pe cinci numere si sansele sa piezi cresc considerabil. In cazul in care mizezi cele 66 de unitati la o ruleta europeana, sansele ca bila sa pice pe cele 4 numere pe care nu te-ai acoperit sunt de aproximativ 11% (10,8% mai exact), ceea ce e mult mai bine decat in cazul sitemului Martingale, de exemplu, unde sansele sa piezi un pariu sunt intotdeauna mai mari de 50%. Exista insa o mare diferenta. In primul rand miza necesara pentru a pune in practica sistemul 666 si apoi profitul generat de fiecare rotire castigatoare (sub 10% din miza totala, in timp ce in cazul Martingale e de 50%).In Martingale poti incepe sa pariezi de la o unitate, ceea ce inseamna ca iti permiti o serie mai lunga de pariuri pierzatoare indiferent cat de mica e banca ta. In cazul acestui sistem incepi cu 66 de unitati, iar daca piezi din prima ai nevoie de alte 10 pariuri castigatoare pentru a ajunge din nou pe 0. Daca facem un calcul simplu pentru 1000 de rotiri, vei pierde de 108 ori si vei castiga de 892 de ori folosind sistemul 666. In unitati asta insemna 7128 de unitati pierdute in cele 108 maini in care bila pica pe numerele neacoperite si un profit de 5352 de unitati in cele 892 cand vei castiga. Ar fi astfel destul de greu sa spunem ca acest sistem poate fi unul profitabil pe lunga durata.

Strategie

Este adevarat este ca poti avea si serii castigatoare foarte lungi care sa iti aduca profit cu acest sistem de pariere la ruleta, insa sa fii sigur ca norocul nu te va putea tine la nesfarsit si reciproca e valabila. Iar calculul matematic nu lasa loc de interpretari: vei iesi in pierdere atunci cand norocul se va echilibra. Este important sa stii ca niciun sistem de pariere nu e infailibil, iar ruleta ar trebui sa ramana un hobby si nu o metoda de a face bani. Mult succes la ruleta!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by