Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategii de castig la ruleta. Tips and tricks.

Ai vrea sa stii care sunt modalitatile prin care sa iti imbunatatesti jocul de ruleta online? Esti incepator si ai vrea sa incepi cu un castig? Articolul de fata isi propune sa te initieze in tainele ruletei online – nu reguli, ci mai degraba cele mai tari tips and tricks. Desi nu exista o formula care sa iti garanteze succesul, exista totusi elemente care iti pot spori sansele sa castigi. Strategii la ruleta – mai jos, cele mai importante dintre ele.

Elemente de baza

Inainte de a intra in detalii, este esential sa stii ca toate tipurile de pariuri intra in doua categorii – cele interioare si cele exterioare.

Pariurile interioare se refera la toate numerele ce pot fi vazute pe masa – de la 1 la 36, 0 si 00. Poti paria fie pe un numar, fie pe o combinatie de numere asezand jetoanele pe o linie sau pe un colt ce face legatura dintre mai multe numere. Pariurile exterioare sunt cele ce inconjoara masa – pare, impare, prima duzina, a doua duzina, a treia duzina, pariurile pe coloane, rosu si negru.Daca esti incepator, te sfatuim sa joci pariuri exterioare. Esentialul este sa ai timp sa observi un tipar in ceea ce priveste numerele ce apar cel mai des. Dupa ce il identifici, te vei putea aventura si in zona pariurilor interioare.

Managementul bankroll-ului 

Aceasta este una dintre cele mai mari capcane cu care se confrunta jucatorii de ruleta online, pentru ca daca pui prea mult din bankroll-ul tau pe tabla, atunci te poti trezi ca nu vei mai vedea acei bani inapoi.Intai si intai trebuie sa stii ca pe durata unei sesiuni de doua ore, vei avea sansa sa pariezi de aproximativ 250 de ori. Sansele indica ca poti castiga mai putin de jumatate din acele pariuri, si ca poti pierde mai mult de jumatate. Din acest motiv, este foarte important sa iti setezi o limita inainte sa incepi sa joci. Cand atingi limita respectiva, te opresti din pariat.

 • Mai multe tipuri de pariuri

Trebuie sa stii ca nu esti limitat la un singur tip de pariu. Poti sa joci pe interior, pe exterior, sau  – de ce nu? – in ambele. Poti sa combini de pilda un pariu par cu un pariu pe coloane, sau orice alte combinatii care iti favorizeaza o amortizare a pontentialelor pierderi.

 • NU exista Sfantul Graal

Ceea ce trebuie sa constientizezi este ca nu exista o formula sigura care sa iti garanteze succesul – daca ar fi una, cazinourile probabil nu ar mai exista. Acele faimoase sisteme de ruleta de care ai tot auzit sunt doar mituri. Tot ce ai de facut este sa stii foarte bine elementele de baza, sa ai mereu grija la bankroll si nu in ultimul rand – sa te distrezi!

 Alege cu grija locul unde joci

Strategii

Daca alegi sa joci ruleta online, vei vedea ca esti pus in fata unei multitudini de optiuni. La momentul actual exista un numar foarte mare de cazinouri online, dintre care nu toate ofera conditii prea grozave. Din acest motiv am alcatuit o lista cu elemente dupa care trebuie sa te uiti pentru a gasi un cazino de incredere:

 1. Sa ofere ruleta europeana, cu un singur 0.
 2. Sa ofere regula En Prison.
 3. Sa ofere bonusuri de bun-venit si promotii in mod regulat.
 4. Protectie a datelor foarte buna.
 5. Customer service 24 din 24.
 6. Grafica buna
 7. Multe optiuni de retragere si de depunere a banilor.

!Mai important decat orice este sa citesti tot timpul termenii si conditiile.

Alege-ti atent jocul

Poate unul dintre cele mai importante elemente este sa alegi tipul de ruleta cel mai avantajos pentru tine – cel american sau cel european. Diferenta dintre cele doua este de existenta unei fante suplimentare in ruleta europeana, fanta ce confera avantaj dublu casei.Inafara de roata, regula En Prison poate scadea avantajul casei, intrucat daca bila cade pe 0 sau pe 00, acest lucru nu este automat o pierdere, banii ducandu-se la inchisoare. La urmatoarea tura, un 0 sau un 00 iti va pierde banii, insa daca bila cade pe fanta pe care pariasei initial, iti vei primi banii inapoi.

Toate aceste sfaturi de mai sus nu fac decat sa te pregateasca pentru a juca ruleta pe bani reali. Procesul este foarte simplu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi un numar sau o combinatie de numere prin asezarea jetoanelor pe masa de ruleta. Dupa ce crupierul invarte roata, castigi daca bila cade pe buzunarul cu numarul pe care ai pariat tu. Poate te intrebi de ce ai juca ruleta pe bani reali. Ei bine, pentru ca:

 • poti face pariuri exterioare in valoare de $1, prin urmare nu trebuie sa iti fie teama de un minim pe care nu ti-l poti permite;
 • jocul se desfasoara intr-un ritm foarte alert intrucat nu trebuie sa astepti alti jucatori sa parieze;
 • nu te vei impiedica de factori precum aglomeratia – acolo nu sunteti decat tu si crupierul.

Strategii la ruleta

 • invata bine diferentele intre ruleta americana si cea europeana, intrucat la cea europeana avantajul casei nu este atat de mare fata de cea americana, unde existenta lui 00 dubleaza avantajul;
 • pentru inceput, pariaza ceva usor, precum par sau impar;
 • invata bine sansele de castig pe care le ai, fii atent cu bankroll-ul si fa pariuri inteligente. Nu te avanta pana nu capeti suficienta experienta.

Speram ca toate aceste tips and tricks te vor ajuta sa iti maresti sansele de a castiga, si totodata iti vor spori si placerea de a juca!


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by