Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Winner Pareri

Winner.ro este un site de pariuri ╚Öi jocuri de noroc care se bucur─â de o prezen╚Ť─â solid─â pe pia╚Ťa rom├óneasc─â, oper├ónd sub licen╚Ťa emis─â de Oficiul Na╚Ťional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Licen╚Ťa lor, cu num─ârul 2160/28.08.2015, confirm─â c─â ├«ndeplinesc toate cerin╚Ťele legale ╚Öi de reglementare pentru a oferi servicii de pariuri ╚Öi jocuri de noroc ├«n Rom├ónia. Aceasta ofer─â o garan╚Ťie suplimentar─â utilizatorilor ├«n ceea ce prive╚Öte legalitatea ╚Öi securitatea opera╚Ťiunilor desf─â╚Öurate pe platform─â.

├Än ceea ce prive╚Öte securitatea tranzac╚Ťiilor ╚Öi protec╚Ťia datelor utilizatorilor, Winner.ro utilizeaz─â metode sigure ╚Öi rapide pentru depuneri ╚Öi retrageri. Aceste tranzac╚Ťii sunt protejate prin criptare, ceea ce ├«nseamn─â c─â informa╚Ťiile financiare ╚Öi personale ale utilizatorilor sunt protejate ├«mpotriva accesului neautorizat.

Chiar dac─â Winner.ro nu ofer─â foarte multe metode de contact, av├ónd doar o adres─â de e-mail ╚Öi un num─âr de telefon disponibile ├«ntre orele 10 ╚Öi 22, serviciile pentru clien╚Ťi sunt probabil mai bine gestionate ├«n agen╚Ťiile lor fizice. Aceasta sugereaz─â c─â Winner.ro investe╚Öte ├«n oferirea unei experien╚Ťe de utilizator sigure ╚Öi pl─âcute, at├ót online c├ót ╚Öi offline.

├Än concluzie, Winner.ro ofer─â un mediu sigur pentru pariuri ╚Öi jocuri de noroc, fiind reglementat de ONJN ╚Öi utiliz├ónd tehnologii de criptare pentru protec╚Ťia datelor utilizatorilor. Aceste m─âsuri, al─âturi de experien╚Ťa sa pe pia╚Ťa rom├óneasc─â, fac din Winner.ro o op╚Ťiune de ├«ncredere pentru pasiona╚Ťii de pariuri ╚Öi jocuri de noroc.

Pro:

 • Ofer─â o varietate de tipuri de pariuri, inclusiv sportive, loto (keno) ╚Öi jocuri live de poker, zaruri sau roat─â.
 • Posibilitatea de a paria live pe diferite evenimente.
 • Ofer─â statistici istorice pentru mai multe sporturi, nu doar pentru cele pe care se poate paria.
 • De╚Ťine o licen╚Ť─â emis─â de Oficiul Na╚Ťional pentru Jocuri de Noroc, ceea ce asigur─â un anumit nivel de ├«ncredere ╚Öi legalitate.
 • Exist─â diverse promo╚Ťii atractive, precum Bonusul Winner, Winner 200 ╚Öi Winner Plus.
 • Este activ pe social media, ├«n special pe Facebook.

Contra:

 • Majoritatea serviciilor nu sunt ├«nc─â disponibile online, ceea ce implic─â necesitatea de a merge la agen╚Ťiile fizice pentru a plasa ╚Öi pl─âti biletele de pariuri.
 • Nu exist─â multe metode de contact, doar o adres─â de e-mail ╚Öi un num─âr de telefon, disponibile ├«ntre orele 10 ╚Öi 22.
 • Nu se ofer─â un bonus de bun-venit la ├«nregistrare sau la prima depunere.
 • Nu exist─â transmisiuni live disponibile pentru pariurile live.
 • Posibilit─â╚Ťile de pariere sunt mai limitate pentru sporturi precum Formula 1 ╚Öi baseball, unde se poate paria doar pe rezultatul final al cursei sau meciului.
 • Unele func╚Ťionalit─â╚Ťi, cum ar fi Winner Online, sunt ├«nc─â ├«n curs de implementare ╚Öi nu sunt disponibile ├«n prezent.

Intrebari frecvente

Exist─â bonusuri disponibile pe Winner.ro?
Da, Winner.ro ofer─â mai multe tipuri de bonusuri, cum ar fi Bonusul Winner, Winner 200 ╚Öi Winner Plus. Mai multe detalii pot fi g─âsite pe pagina de bonusuri a site-ului. De asemenea, ofer─â un atractiv bonus de bun venit pentru noii juc─âtori, cu condi╚Ťii de rulaj u╚Öor de ├«n╚Ťeles.

Cum pot face depuneri și retrageri pe Winner.ro?
Serviciile de depuneri ╚Öi retrageri de pe Winner.ro sunt legate de agen╚Ťiile fizice Winner. Dup─â completarea biletului de pariuri online, acesta trebuie imprimat ╚Öi pl─âtit la agen╚Ťie. Retragerea minim─â este de 20 RON ╚Öi pot fi anulate retrageri. Metodele de retragere au 0% comision, iar timpul de procesare al retragerilor din agen╚Ťii este instant, ├«n timp ce retragerile prin card dureaz─â p├ón─â la 4 zile lucr─âtoare. Retragerile trebuie efectuate prin aceea╚Öi metod─â folosit─â la depunere. Dac─â ├«nt├ómpini dificult─â╚Ťi ├«n ├«nregistrarea unei cereri de retragere, este posibil s─â ai bonusuri active cu cerin╚Ťe ne├«ndeplinite sau s─â nu fi completat procesul de verificare a identit─â╚Ťii.

Exist─â o aplica╚Ťie mobil─â pentru Winner.ro?
Nu, Winner.ro nu ofer─â ├«n acest moment o aplica╚Ťie pentru telefonul mobil. De asemenea, site-ul nu este optimizat pentru mobil, astfel ├«nc├ót utilizatorii au la dispozi╚Ťie doar site-ul normal. Totu╚Öi, se pare c─â aceste func╚Ťionalit─â╚Ťi ar putea fi parte din planurile viitoare ale celor de la Winner.ro.

Cum pot contacta serviciul pentru clien╚Ťi de la Winner.ro?
Pe pagina de contact a site-ului Winner.ro sunt disponibile informa╚Ťii despre cum putem contacta serviciul pentru clien╚Ťi. Metodele de contact includ o adres─â de e-mail ╚Öi un num─âr de telefon. Exist─â mai multe metode de contact online disponibile.

Ce este Winner Live Betting ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â?
Winner Live Betting este o categorie dedicat─â pasiona╚Ťilor de sport care doresc s─â plaseze pariuri ├«n timp real, pe m─âsur─â ce meciurile se desf─â╚Öoar─â. Aceast─â sec╚Ťiune combin─â extazul meciului cu adrenalina pariurilor live. ├Änregistrarea pe Winner ├«╚Ťi ofer─â acces la aceast─â func╚Ťionalitate, iar parierea se face rapid ╚Öi u╚Öor.

Ce tipuri de pariuri sunt disponibile pe Winner.ro?
Winner.ro ofer─â o gam─â variat─â de pariuri, inclusiv pariuri sportive, pariuri loto (keno), ╚Öi pariuri pe jocuri live de poker, zaruri sau roat─â. Pariurile sportive acoper─â sporturi populare ca fotbalul, dar ╚Öi altele mai pu╚Ťin populare ca dartsul.


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by