Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Zodiac Wheel

Zodiac Wheel

Incearca-ti norocul la Zodiac Wheel free sau pe bani reali!

Detalii generale Zodiac Wheel

Nu exista jucator de pacanele online care sa nu creada in superstitii. Atunci cand un slot aduce povestile misterioase pe ecran, devine cu adevarat irezistibil. Este cazul Zodiac Wheel, un joc popular atat in online cat si in salile de pariuri.

Tema este una care aduce in prim plan magul care isi instruieste frumoasa fiica in tainele astrelor. In stilul propriu EGT, producatorul jocului, Zodiac Wheel slot este caracterizat de o grafica de exceptie care imbina de minune cu functii speciale interesante.

Un jucator poate accesa Zodiac Wheel online,  sau se poate bucura in timp ce il joaca de atmosfera tipica din salile de jocuri. Si daca nu ii cunoaste tainele, varianta de Zodiac Wheel demo este la numai un click distanta. E chiar mai sus!

Jucatoru va fi familiarizat cu modul in care actioneaza cele 5 linii de plata oferite de slot, simbolurile care aterizeaza pe role dar si cu arhitectura de joc pe care simbolurile tematice ale jocului isi fac aparitia.

Expertii cazinoz.ro iti propun sa incerci acest joc cat mai repede cu putinta pentru a intra si in posesia unor rotiri gratuite. Si, asata nu se termina aici! Jocul poate sa fie insotit chiar si de bonusuri pe care le poti utiliza. Astfel, iti maresti putin sansele de castig si…cine stie, poate reusesti sa faci si profit.

Simboluri speciale Zodiac Wheel

Si in varianta Zodiac Wheel gratis dar si in cea a jocului pe bani adevarati, jocul iti aduce pe role aceleasi simboluri tematice incitante. Adrenalina se simte atunci cand joci pe bune, caz in care vei putea sa te bucuri de darnicia pictogramelor din joc:

  • 5 simboluri cu atotputernicul mag aduc 120 RON pe cea mai mica miza de joc
  •  5 pictograme cu fica magului ofera pe aceeasi miza 20 de RON
  • Pictograma telescopului folosit de mag aduce pana la 20 de Ron
  • Globul pamantesc rasplateste jucatorul cu un maxim de 8 RON
  • Cartile de joc intr-o combinatie de 5 de acelasi fel platesc 4 RON
  • Wildul jocului, reprezentat de discul cu cele 12 zodii, care apare pe rola 2, 3 si 4 si are caracter expansiv
  •  2 scattere care nu ofera in joc speciale dar platesc sume de bani care te mentin in joc pentru o perioada buna de timp

Si chiar daca alegi varianta Zodiac Wheel online free, tot poti vedea cum functioneaza butonul de gamble. Principiul acestei functii suplimentare este sa ghicesti culoarea cartii intoarse automat de joc, caz in care creditele se dubleaza.

Daca insa joci real, atunci orice castig sub pragul de 7 RON este disponibil pentru butonul de risc. Si daca esti inspirat, poti dubla de 5 ori consecutiv, caz in care cu siguranta ca ai parte de un castig impresionant.

Jackpot progresiv la Zodiac Wheel

Jocul este marca inregistrata EGT, deci ai parte cu certitudine de un jackpot progresiv structurat pe 4 trepte de castig. Cea mai valoroasa treapta este cea care are atasata semnul de inima neagra, dar nici celelalte nu sunt de aruncat. Sumele care se pot castiga incep de la ordinul sutelor de RON si pot depasi lejer bariera de 1 MILION de RON. Cum poti ajunge sa castigi atat? Simplu, trebuie doar sa fii indeajuns de norocos pentru declansarea jackpotului progresiv. Cum ajungi in aceasta ipostaza? La fel de simplu:

  •  Joaca pe orice miza vrei
  • Jackpotul se activeaza absolut aleatoriu dupa un castig cat de mic
  • Va trebui sa intorci 3 carti cu acelasi semn de carte

Nu ne crede pe cuvant, acceseaza Zodiac Wheel free si  convinge-te de modul de joc al acestuia fara sa faci nici macar o investitie de 1 LEU. Joaca pentru distractie cu un click pe butonul rosu Joaca Gratis.

Cum poti paria la Zodiac Wheel?

Intra pe pagina noastra si joaca cum vrei tu, demo sau pe mize reale. Odata ce te-ai hotarat, deschide jocul si initiaza prima rotire de slot pentru a vedea cum se dispun pe ecran simbolurile tematice. Odata ce se formeaza liniile de plata ale slotului, poti selecta miza de joc pentru a vedea cum reactioneaza jocul. Si daca vrei adrenalina la cote maxime, in jocul pe mize reale ai posibilitatea sa alegi o denominatie mai mare.

Cea mai mica miza este cea de 0,20 bani insa, daca apelezi la denominare, poti ajunge sa dai start joc cu o miza de pana la un maxim de 200 RON/rotire. Nu abuza prea des de ea si joaca responsabil pentru a sta departe de orice neplaceri.

Unde poti juca Zodiac Wheel

Toate jocurile care poarta marca EGT sunt nelipsite din oferta cazinourilor care se respecta cu adevarat. Il poti gasi si pe Casa Pariurilor, Unibet sau Vlad Cazino.

Jocuri similare Zodiac Wheel

Daca vrei magie si functii speciale, ai alternative EGT care iti vor trezi cu siguranta interesul. Incearca sa vezi in actiune slotul Lucky Lady’s Charm, Fortune Spells sau Frog Story, unde wild-urile tematice isi fac de cap la propriu si cedeaza castiguri dupa castiguri!

Nu mai sta pe ganduri, tine cont de sfatul specialistilor si invarte rolele jocului Zodiac Wheel. Alege unul dintre cazinourile recomandate de noi si, spune-le si prietenilor de experienta de joc!

 

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by