Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Sweet Bonanza™

Sweet Bonanza

Incearca-ti norocul la Sweet Bonanza online free sau pe bani! 

Detalii joc Sweet Bonanza

Sweet Bonanza slot este un joc de pacanele clasic produs de Pragmatic Play si face parte din categoria pacanelelor online de la care ne putem astepta la castiguri generoase. Lumea feerica plina de elemente colorate, dar si de speciale avantajoase reprezinta principala atractie a Sweet Bonanza free sau pe bani, grafica si atmosfera generala fiind practic un bonus. Acest joc de tipul jackpot online este populat de fructe, acadele si bomboane, iar cristalele iti pot aduce castiguri surprinzatoare. 

Intra pe cazinoz.ro si descopera multiple optiuni de pariere ce-ti pot aduce premii considerabile la Sweet Bonanza! Incepe cu Sweet Bonanza Demo/gratis pentru a te antrena! Ai 100 de rotiri gratuite

Simboluri in Sweet Bonanza demo

Asa cum spuneam si mai sus, Sweet Bonanza slot este populat de o multime de dulciuri si fructe, dragute si vesele, dar mai ales profitabile. Iata care sunt cele mai importante simboluri pe care le vei putea obtine pe cele 6 randuri, dar si valoarea pe care ti-o poate aduce fiecare, in ordine crescatoare: 

 • Pana la 200 de credite de la simbolul banana;
 • Pana la 400 de credite de la simbolul struguri;
 • Pana la 500 de credite de la simbolul pepene;
 • Pana la 800 de credite de la simbolul pruna;
 • Pana la 1000 de credite de la simbolul mar;
 • Pana la 1200 de credite de la cristalul albastru;
 • Pana la 1500 de credite de la cristalul verde;
 • Pana la 2500 de credite de la cristalul mov;
 • Pana la 5000 de credite de la cristalul rosu. 

Desigur, exista si cateva functii speciale pe care le poti descoperi in cele ce urmeaza! 

Care sunt caracteristicile bonusului in joc

Functiile sau caracteristicile speciale Sweet Bonanza sunt cele care dau savoare acestui slot si in acelasi timp aduc cele mai satisfacatoare castiguri. Asadar, aveam de-a face cu: 

 • Functia Miza Speciala cu ajutorul careia ai posibilitatea de a castiga runde gratuite si multe credite. Practic, sansele tale de a castiga jocuri gratuite vor fi dublate in acest mod. In cazul in care vei nimeri o formatie castigatoare vei obtine si mai multe credite;
 • Modul Colapsabil, mai exact un mod de joc care iti permite sa castigi foarte mult la o singura rotire. In momentul in care apesi  „Spin” si nimeresti mai multe simboluri de acelasi fel in formatie, ele vor exploda! Disparitia lor de pe ecran va permite intrarea in scena a altor simboluri, care si ele pot forma la randul lor o combinatie exploziva, ce duce la si mai multe castiguri!
 • Nu uita nici de functiile aduse de simbolul scatter, reprezentat in acest joc de o acadea. Daca nimeresti o formatie castigatoare ce contine 4 sau mai multe Scatter vei declansa automat 10 rotiri gratuite. Desigur, poti primi mai multe pe parcurs, asta daca vezi din nou acest simbol. In plus, rundele gratuite aduc cu ele si un simbol multiplicator ce iti ofera aleatoriu intre 2X si chiar si 100X miza actuala! 

Care sunt regulile in Sweet Bonzana demo

Pentru a incepe sa joci Sweet Bonanza, versiune gratis, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe pe butonul „Joacă Gratis”. Dupa cateva secunde apare ecranul de joc si butoanele de „Info”, „Credit”, „Miză” si, ceva mai in dreapta, butonul „Spin” si butoanele care regleaza pariul, de o parte si de alta a butonului „Spin”. Seteaza miza si apasa „Spin” pentru a incepe sa joci. Nimic mai simplu! 

Unde poti juca Sweet Bonzana  

Daca te-ai saturat de varianta gratis si pur si simplu te simti pregatit sa dai iama in castiguri, Sweet Bonanza pe bani reali se poate juca la Maxbet, Unibet sau Netbet si altele. 

Alte jocuri de la Pragmatic Play

In cazul in care ai prins gustul jocurilor Pragmatic Play si vrei sa-ti diversifici distractia, dar si sursele de castiguri, nu ezita sa incerci si alte titluri precum Juicy Fruits sau Gates of Olympus. 


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by