Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Confesiunile unui dealer de Blackjack

Te-ai gandit vreodata cu invidie la viata un dealer de casino? Plata buna, bacsisuri generoase, si pentru ca joci cu avantajul casei de partea ta, castigi mereu! Astazi aveti ocazia sa cititi despre povestea lui Justin Bryan, dealer de cazino, si intamplarile sale spectaculoase! Asadar, iata cateva secrete la blackjack dezvaluite!

 

 

 

secrete

Secrete la blackjack dezvaluite – partile bune din lumea cazinourilor

Justin afirma ca celor mai multi dealeri le place pur si simplu interactiunea cu oamenii, insa nu a fost acesta si cazul lui. Ii placea sa ramana obiectiv. Recunoaste insa ca i se mai intampla sa dea peste un grup cu care chiar avea o conexiune speciala. De asemenea, banii castigati erau destul de multi comparat cu timpul investit si skill-urile pe care trebuia sa le ai.

 

Perioada de pregatire

Justin spune ca perioada de pregatire pentru a ajunge dealer poate varia de la cateva saptamani la cateva luni. Acest lucru depinde doar de cat de repede deprinzi skill-urile fizice necesare pentru a muta carti, zaruri, jetoane, etc. Justin a urmat cursurile unui liceu din orasul sau pentru asta si a asteptat pana la 21 de ani, cand putea sa devina dealer. Partea interesanta la acele cursuri era faptul ca daca reuseai sa ai o slujba ca dealer, primeai automat nota 9 si nu mai era necesar sa participi la cursuri.

 

 

Secrete la blackjack dezvaluite – cele mai mari castiguri

Justin afirma ca desi a auzit si el povestile cu oameni care au castigat milioane si miliarde, nu a vazut niciodata pe cineva care a castigat sau a pierdut mai mult de 15.000 de dolari intr-o zi. Cineva chiar a castigat suma asta, iar a doua zi a pierdut 10,000. De aceea, Justin spune ca este esential sa stii cat sa joci, si mai ales in ce conditii.

Ca o picanterie, Justin a povestit ca in tinerete a fost de multe ori subiectul avansurilor domnisoarelor. Mediul era propice, recunoaste acesta. Insa afirma ca probabil pentru femeile dealer este mult mai greu.

Secrete

 

 

Secrete la blackjack dezvaluite – superstitii

Acesta spune ca in anumite perioade ale anului, vin multi asiatici, mai ales de Anul Nou Chinezesc si de Craciun, iar acestia prefera sa joace Baccarat si diferite variatiuni de Pai Gow. Cei care joaca Baccarat obisnuiesc sa loveasca palma de masa si sa strige BONG! sau Maimuta!

 

 

 

Cei mai rai clienti

Justin marturiseste ca a dat peste un om care nu era multumit niciodata, si care se plangea tot timpul – de apa, de dealeri, de noroc. Acesta era si destul de agresiv verbal. De asemenea, era un client constant, si din acest motiv sefii ii permiteau comportamentul neadecvat.

 

 

Secrete la blackjack dezvaluite – trisatul

Justin spune ca a dat peste oameni care numarau cartile. Acest lucru nu este neaparat trisat, dar in cele mai multe cazinouri esti rugat sa pleci daca faci asta. Din acest motiv Justin recomanda sa te rezumi doar la a aplica strategiile consacrate.

Speram ca aceste informatii ti-au fost folositoare! Mult succes la joc!

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by