Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Rich World

Bine ai venit in lumea bogatilor! Joaca acum Rich World si vezi ce inseamna viata la un alt nivel!

Rich World gratis โ€“ detalii

Descopera cum se traieste in lumea bogatilor si incearca Rich World slot de la EGT in care vei afla foarte multe lucruri pline de farmec si ce inseamna cu adevarat opulenta. Bijuterii stralucitoare, iahturi, masini ultimul racnet si un stil de viata de lux iti sunt prezentate in acest joc de pacanele gratis si mai mult decat atat vei putea sa faci si tu parte din aceasta lume a bogatilor, avand in vedere ca se pot castiga premii consistente.

Rich World online este un slot video cu multiple functii speciale si care te invita sa te bucuri de o grafica superioara. Actiunea se poarta pe cinci role si trei randuri, acolo unde cu putin noroc vei putea pune mana pe premiul cel mai mare de 5.000 X miza. In total sunt 25 de linii de plata, ceea ce inseamna multiple oportunitati de castiguri mici, medii sau mari. Slotul beneficiaza de RTP 96.11% si volatilitate scazuta-medie.

Rotiri Gratuite, simboluri speciale sau obisnuite, grafica moderna, muzica ambientala, toate acestea le gasesti in Rich World online free sau pe bani reali cu bonusuri atractive. Lansat la dat de 23.07.2015 de catre providerul bulgar EGT, acest joc video si-a facut repede intrarea prin tema sa interesanta si acum face parte din suita de sloturi disponibile pe aproape toate platformele de jocuri de noroc licentiate pe teritoriul Romaniei si care ofera jocuri ce apartin acestui producator.

 

Simboluri speciale in Rich World

Fie ca joci Rich World gratis sau pe bani reali, trebuie sa cunosti faptul ca o plata este strans legata de simbolul stivuit pe una dintre cele 25 de linii platitoare. Astfel, pentru a obtinerea celui mai mare castig pe o singura linie de plata ai nevoie de simbolul care reprezinta Femeia bruneta cu colier si care vine dupa sine cu cel mai mare premiu. Alaturi de Lingou de aur, Hotel, Ziar si Card sunt simboluri obisnuite in stransa legatura cut ema slotului.

Totodata, Rich World iti pune la dispozitie si o gama variata de sloturi obisnuite pe care le regasesti in mai multe sloturi, indiferent de numele producatorului care le-a lansat. K, A, J, Q, 9 si 10 sunt aceste simboluri. Nu sunt singurele, deoarece este un slot complet, unde exista si doua simboluri speciale, respectiv Wild si Scatter. Primul are loc de substituire al tuturor celorlalte simboluri obisnuite cu exceptia Scatter si este reprezentat pe ecran de Barbatul la costum si apare e xclusiv pe rolele 2, 3 4. In acelasi timp, simbolul Scatter declanseaza functia rotiri gratuite si apare pe toate rolele reprezentat Banca, toate aducand dupa sine urmatoarele premii:

  • 5 X Scatter atrage dupa sine un castig de 200 X miza.
  • 5 X Femeie bruneta atrage dupa sine un castig de 200 X miza.
  • 5 X Lingou aur atrage dupa sine un castig de 36 X miza.
  • 5 X Hotel atrage dupa sine un castig de 36 X miza.
  • 5 X Ziar/Card atrage dupa sine un castig de 18 X miza.
  • 5 X A/K atrage dupa sine un castig de 18 X miza
  • 5 X J/Q atrage dupa sine un castig de 8 X miza.
  • 5 X 9/10 atrage dupa sine un castig de 4 X miza.

 

Caracteristici speciale in Rich World

Exista si functii speciale, ceea ce face din Rich World free sau pe bani reali unul dintre cele mai complete sloturi din gama EGT. Poti declansa functia rotiri gratuite datorita a cel putin trei simboluri Scatter stivuite la finalul unei rotiri complete si vor declansa 15 rotiri gratuite. De asemenea, patru simboluri Scatter declanseaza 20 rotiri gratuite, iar 5 simboluri Scatter iti ofera 25 de rotiri gratuite cu simboluri Wild stivuite. Functia este redeclansabila.

O alta functie speciala caracteristica sloturilor ce poarta amprenta EGT este Jackpot Cards. Acesta este un jackpot de tip mystery cu patru niveluri, unde fiecare nivel este ilustrat printr-o culoare de carti de joc. Oricine, indiferent de miza poate intra aleatoriu in acest jackpot si trebuie sa selectezi din 12 carti cu fata in jos pana cand dezvalui trei simboluri de aceeasi culoare. In acel moment iti va fi acorda nivelul Jackpot Cards aferent acelui simbol. Trefla este cel mai mic nivel, urmat in ordine crescatoare de rob, inima rosie si inima neagra. Pe parcursul unei sesiuni poti intra de mai multe ori in Jackpot Cards.

Totodata, daca esti nemultumt de un castig rezultat in urma unei rotiri complete poti activa functia Gamble. Aceasta iti permite parierea acelui castig si dublarea lui daca nimeresti culoarea cartii cu fata in jos care poate sa fie Rosie sau Neagra. Daca ai indicat culoarea corecta atunci ai dublat miza, iar daca nu ai ghicit functia se incheie si revii la jocul de baza.

 

Regulile jocului Rich World

Slotul Rich World gratis poate fi jucat pe Cazinoz.ro pana a te familiariza cu el, insa iti vom arata cum sa te bucuri din plin de periplul prin lumea bogatilor. Intai trebuie sa iti setezi bugetul alocat fiecarei sesiuni, urmand ca apoi sa selectezi exact pariul pentru fiecare rotire in parte. Exista mai multe tipuri de pariuri disponibile care incep de la 0.25 per rotire si pot ajunge pana la 200 RON per rotire. De asemenea, exista posibilitatea sa activezi functia rotiri automate, fie sa joci cu sunet sau fara. In total exista 25 de linii de plata, iar pentru ca un castig sa fie valid ai nevoie de cel putin trei simboluri consecutive pe linia de plata, dar de la stanga catre dreapta.

 

Unde poti juca Rich World pe bani reali

In general providerul EGT este unul des intalnit in oferta platformelor de jocuri de noroc si putine sunt cele care nu ofera jocuri ale acestui producator. Astfel, noi iti recomanda sa incerci Rich World demo sau pe bani reali la NetBet, Unibet si Betano, trei dintre cei mai bine cotati jucatori de pe piata de jocuri de noroc din Romania. Nu doar ca iti pun la dispozitie o gama variata de produse, ci iti ofera si sloturi asemanatoare precum celui mentionat anterior, cat si posibilitatea de a opta pentru bonusuri generoase de bun venit.


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by