Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Hai la joc! Castiga unul din cei 22 bolizi de lux, smartphone-uri sau ceasuri inteligente cu EURO Club Prize Draw pe SuperBet!

Te-ai gandit vreodata cum ti-ar sta la bordul unei super masini de lux🏎️?! Acum, Superbet este pe cale sa iti transforme visul in realitate 💸, cu una din cele mai noi promotii. Ai sanse mari de a castiga masina visurilor tale sau alte premii speciale, urmand cativa pasi destul de simpli. Iti spunem de pe acum, aceasta campanie este valabila pentru toti clientii SuperBet, chiar si pentru cei mai noi. Esti deja curios sa afli mai multe detalii? Daca da, citeste articolul de mai jos si participa si tu!

 

 

 

 

Te joci un leu si ai SUPER sanse de castig!

 

Pentru a putea participa la campanie, tot ce trebuie sa faci este sa pariezi cel putin un 1 RON pe evenimentele sportive preferate, la jocuri live, loto si virtuale. Cu fiecare leu pe care il vei juca, primesti mai multe tichete pentru marile extrageri la sorti. Poti plasa pariurile online sau, direct in agentiile stradale SuperBet. 

Totusi, trebuie sa te alaturi clubului SuperBet in cazul in care vei plasa pariuri offline. Jucatorii care au cont online si prefera sa se joace direct de pe telefon sau laptop, trebuie doar sa intre in contul de jucator si sa isi puna pariurile. Si…daca reusesti sa aduni zilnic cat mai multe sanse, probabil ca vei fi si tu unul dintre marii norocosi. Pentru a vedea extragerile 👀, trebuie sa vizitezi pagina oficiala de Facebook SuperBet. 

  • Este necesara optarea pentru a putea participa la marea campanie 
  • Pe langa cei 22 bolizi de lux, se pun in joc 88 de smartphone-uri 📱 + 110 SuperCeasuri ⌚
  • Extragerile sunt in numar de 22 si au premii diferite. Pentru a putea vedea si tu care sunt acestea, deschide campania de pe pagina noastra si vizioneaza ce premii se dau zi de zi ⌛

 

 

Cum optezi pentru un card SuperBet Club?

Sa spunem ca ai decis sa pariezi de curand la o agentie SuperBet si iti doresti sa ai un card de fidelitate. Pentru a il putea obtine, va fi nevoie sa completezi un formular special oferit de operator la cererea ta. Cardul se va elibera pe loc si nu trebuie sa platesti nici macar 1 RON pentru el. De asemenea, in cazul in care anumite date personale se vor schimba dupa ce iti vei lua cardul le poti actualiza fara probleme. Pentru a obtine cardul, urmeaza pasii de mai jos:

  • Completeaza datele cerute care vor include atat numele, prenumele, CNP-ul+ buletinul/pasaportul si numarul tau personal de telefon pentru a se completa procesul de verificare
  • Vei primi ulterior un mesaj in care ti se vor explica termenii si conditiile cat si aprobarea ta. Poti raspunde la mesaj cu “DA”✔️ sau “STOP”❌ ( in cazul in care te-ai razgandit si nu vrei sa optezi pentru cardul de loialitate)
  • Vei obtine un cod unic prin SMS, cod pe care trebuie sa il furnizezi mai departe operatorului pentru a incheia procesul de validare 

Senzatiile tari continua in casinoul SuperBet!

Fanii jocurilor de noroc pot sa continue aventura alaturi de cele mai tari sloturi si jocuri de masa clasice sau live! Joaca-le si tu chiar acum, incearca-ti norocul si nu uita sa aplici intotdeauna regulile unui joc responsabil. Doar asa vei avea parte de o experienta de pariere dusa la totul si cu totul alt nivel. 

Nu uita sa incerci cele mai interesante si inovative jocuri precum Aviator✈️ sau sa te bucuri de un slot video inspirat dintr-un film de comedie 100% romanesc, Miami Bitch🏖️. Apoi, nu uita sa faci o oprire la jocurile live si sa iei oferte speciale pentru a iti creste bugetul de joc sau chiar si sansele de castig. In final, alegerea este a ta, asa ca nu uita sa o faci inspirat si inteligent🧠!

 

 

 

Fa-ti si tu cont pe Superbet, incearca cele mai HOT 🔥 jocuri de noroc, participa la campania momentului si pariaza ca un profesionist. Ramai la curent cu ultimele informatii, venind pe grupurile noastre oficiale de Facebook si Telegram sau pur si simplu abonandu-te gratis la newsletter. Te asteptam cu drag!

 

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by