Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum genereaza cazinourile online numerele aleatorii?

Fiecare joc oferit de catre cazinourile din spatiul online genereaza un algoritm matematic cunoscut sub nunele de RNG. Random Number Generator, generatorul de numere aleatorii este daca vrei un cip sau mai degraba un program informatic care ruleaza non-stop miliarde de combinatii numerice.

Aceste combinatii numerice sunt in realitate certitudinea ca ai accesat un joc cat se poate de corect. Curios sa cunosti mai multe despre RNG si cum functioneaza? Parcurge cu atentie randurile care tocmai urmeaza si vezi ce spun expertii Cazinoz.ro!

 

Lucruri de inceput despre RNG

Asa cum spuneam in introducerea acestui articol, sub abrevierea de RNG se ascunde un algoritm matematic generat in mod aleatoriu de catre un program informatic. Desi pare complicat de inteles la prima vedere in final este extrem de simplu de realizat modul in care  functioneaza de fapt RNG intr-un cazino online.

 

Trebuie sa stii ca acest principiu de aplica pentru toate jocurile de cazino, indiferent ca ele se numesc pacanele, jocuri de masa precum ruleta, blackjack, poker, baccarat, jocul de keno sau orice alt joc de noroc care se desfasoara in mediul online.

Modalitatea in care RNG functioneaza este foarte simplu de explicat daca ne raportam la indragitele pacanele. In momentul in care apesi pe butonul de start nu vezi cum aterizeaza pe ecran numere ci doar simbolurile tematice ale slotului.

 

 

Poate ca de aceea ai si impresia ca rotirile sunt intarziate, ca exista un anumit decalaj intre momentul in care apesi pe buton si transpunerea pe ecran a simbolurilor din joc. 

Ceea ce vezi in final este doar reprezentarea grafica a rezultatului aleatoriu de numere generat de RNG care dureaza cateva milisecunde pana sa se transforme in  simbolurile slotului pe care joci.

Cum sunt generate numere aleatorii de cazinouri?

Am stabilit deja ca toate jocurile de cazino genereaza rezultate aleatorii prin intermediul RNG. Dar nu cazinourile proiecteaza aceste programe informatice ci doar producatorii de jocuri prezenti in oferta cazinourilor online precum EGT, Microgaming sau orice alt producator serios.

Odata ce ti se ofera un joc, indiferent de numele producatorului, trebuie sa fi sigur ca acesta este pus in miscare doar de catre RNG. In fapt cum sunt generate aceste numere aleatorii? Trebuie sa stii ca odata instalata intr-un joc aceasta caracteristica functioneaza si atunci cand jocul nu este accesat.

 

 

Ca sa intelegi mai bine imagineaza-ti ca ai in fata un calculator pe care defileaza cu viteza luminii miliarde de combinatii numerice. Ele se succed cu o asemenea viteza incat in mod practic nici nu ai posibilitatea sa citesti o combinatie numerica de la un capat la altul.

Nici nu ai nevoie sa faci acest lucru, in momentul in care ai apasat butonul de start la un slot generatorul de numere selecteaza la intamplare una din miliardele de posibile combinatii pe care le ruleaza. Urmarea este ca vezi aceasta combinatie tradusa in simboluri si ca drept urmare inregistrezi sau nu vreun castig.

Importanta algoritmilor RNG la jocuri

Problema care te macina este daca acest RNG isi face corect treaba, este asa? O alta este daca nu cumva ti se diminueaza sansele de castig prin rularea a atat de multe combinatii numerice in fiecare milisecunda.

Si poate nu este vorba numai despre sansa de castig, dar oare nu ti se ingradeste oportunitatea de a lua potul cel mare la orice joc de noroc cu aceasta caracteristica? In timp ce cazinoul are acea margine de casa care ii asigura profit pe termen lung, tu ce garantii ai ca poti castiga la jocuri, indiferent care ar fi acelea?

Ei bine, RNG foloseste un punct de plecare, o samanta generata de hardware pentru a produce un rezultat in fiecare joc. Deci nu ti se ia sansa de succes, totul tine in fond de mana destinului.

 

 

Cu alte cuvinte rezultatele create de acest RNG sunt imprevizibile pentru a oferi un joc corect cu sanse reale de succes. Asadar importanta RNG in asta consta, nu permite vicierea unui rezultat tocmai prin modul imprevizibil si total aleatoriu in care genereaza aceste combinatii numerice.

Si ar trebui sa mai cunosti inca un lucru important, in momentul in care un cazino online este licentiat se verifica intotdeauna corectitudinea functionarii RNG. Daca nu trece acest test orice joc de noroc este interzis pentru ofertare si prin urmare nu mai trebuie sa iti faci nici o grija in privinta acestuia.

Poti sa fraieresti RNG-ul la jocurile de cazino?

In industria jocurilor de noroc sa fraieresti jocurile dintr-un cazino online sunt un subiect intens dezbatut. Daca exista mitul ca un cazino te pacaleste de ce nu ar exista si mitul ca orice joc poate sa fie manipulat din exterior in favoarea ta?

Cu atatea informatii disponibile pe internet este usor sa gasesti indicii despre cum sa piratezi un slot. Si da, la prima vedere se pare ca un joc de cazino online poate sa fie manipulat de catre oricine detine astfel de informatii.

In realitate sa faci acest lucru este extrem de greu daca nu chiar imposibil. Poate ca intr-un cazino fizic asemenea dispozitive se pot amplasa fara sa fie observate de personalul de paza si urmarea este ca se pot obtine cu ajutorul lor castiguri nejustificate.

Dar in mediul online orice asemenea incercare este imediat sesizata de catre programele informatice de securitate si jocul este automat intrerupt. Mai mult decat atat, daca un program esueaza in a face acest lucru intervin in ecuatie expertii in securitate.

 

 

Acestia au cunostintele necesare pentru a observa orice act de hacking, detectand cu usurinta orice tentativa de acest fel. Raspunsul este in final ca nu poti sa fraieresti RNG-ul la un joc de cazino asa ca bazeaza-te numai pe noroc si adu-l langa tine de fiecare data cand alegi un joc de cazino online.

 

RNG este daca vrei algoritmul care da viata unui joc de noroc si care iti ofera in acelasi timp o sansa corecta de castig. Trebuie sa retii un lucru important, RNG nu poate sa fie masluit nici de cazino si nici de tine, asadar de fiecare data cand obtii un castig nu trebuie sa multumesti acestei caracteristici tehnice ci doar norocului pe care il ai de la mama natura! 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste LIVE-urile noastre de pe Youtube! Punem la bataie Paysafe-uri de 50 lei pentru cei mai norocosi abonati!

Aboneaza-te Aici & Poti Castiga 50 RON

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by