Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Singura loterie la care poti participa doar daca te vaccinezi. Risc sau oportunitate? Tu decizi!

Cel mai nou proiect elaborat de Ministerul Sanatatii si al Economiei deschide un nou val de discutii intre romani. Se pune la bataie un fond de premiere de milioane de RON pentru cei care aleg sa se vaccineze impotriva SARS‑CoV‑2 🦠. Dar asta nu este tot! Se vor mai acorda si stimulente in tichete de masa a cate 100 de RON pentru cei care au facut cele 2 doze cu Pfizer/AstraZeneca/Moderna sau o doza de Johnson and Johnson. 

Pe deoparte, cei care sunt PRO vor putea sa isi joace sansa la noua loterie a vaccinari si chiar sa castige premii fabuloase in bani. Pe de alta parte, cei care sunt impotriva acestei ordonante si a vaccinului, nu isi vor putea incerca norocul in cadrul campaniei sustinute de Guvern. Este adevarat ca oamenii care aleg sa il faca sunt mult mai puternici impotriva SARS‑CoV‑2, comparativ cu persoanele care nu sunt de acord cu aceasta procedura. Insa, in final, vaccinul nu este obligatoriu iar, decizia de a-l face tine de fiecare din noi ✔️

 

 

 

Stiai ca am intrat in valul 4 al pandemiei 😮 iar rata de vaccinare in Romania este una din cele mai mici din Europa? Acest lucru a atras cu el noi obligativitati. Astfel, cei ce lucreaza la stat si intra in contact cu publicul trebuie sa fie testati impotriva SARS‑CoV‑2.

 

 

 

 

 

 

Cum te poti inscrie la Loteria Vaccinarii?

In cazul in care esti vaccinat sau iti doresti sa te vaccinezi sa sa participi la aceasta campanie, va fi necesar sa urmezi cativa pasi foarte simplii. Afla-i mai jos! 👇

 

  • 🥇Accesezi site-ul oficial https://certificat-covid.gov.ro/
  • 🥈Apoi, vei descarca certificatul digital de pe site pe baza datelor tale personale (nume, prenume. CNP)
  • 🥉Si in final te vei inscrie cu acel certificat pe site-ul de mai sus
  • ✨Premiile vor putea sa fie revendicate in cel mult 30 de zile de la data extragerii

 

Ordonata s-a aprobat! Ce trebuie sa stii despre ea?

De cateva zile, aceasta Ordonanta de Urgenta a fost aprobata iar, Loteria Vaccinarii este de azi inainte cel mai nou joc de loto, in care poti sa fii extras in orice moment si sa castigi premii epice in bani 💸. Se vehiculeaza ca o suma maxima castigata de un norocos poate atinge chiar 1.000.000 de RON cash, echivalentul a 202.000 EUR. Pe langa asta, mai trebuie sa stii ca: 

 

  • Toamna se numara premiile in bani, iar luna octombrie este prima in care se va face extragerea
  • Premiile acordate se vor supune art. 108 din Legea nr. 227/2015
  • Se acorda tichete de masa Romanilor imunizati. Acestea pot sa fie cerute din centrele in care isi vor face vaccinele 
  • Se va propune un fond anual de premiere pentru Loteria de vaccinare
  • Atat cei de la Ministerul Santatii cat si cei de la Ministerul Economiei decid care va fi repartizarea si structura de desfasurare si acordare a premiilor in bani

 

 

 

Sa participi sau nu? Sa te vaccinezi sau nu? Cu siguranta ca exista o multime de intrebari pe care ti le pui in acest moment. Cantareste situatia bine si ulterior ia o decizie. Oare este bine sau nu sa luam parte in aceasta campanie 👀?! Pana a lua o decizie, nu uita ca mai exista o multime de tipuri de loto, pacanele, jocuri de masa pe care poti sa iti incerci norocul! Alege jocul inspirat si nu uita ca te poti abona gratis la newsletter sau alatura pe grupurile de Facebook si Telegram pentru a afla noi picanterii si stiri venite direct din lumea casinourilor tale preferate. 

Deci, nu lasa sa iti scape nimic! Fii cu ochii pe cei mai buni operatori de jocuri de noroc, oferte speciale si stiri de ultima oara care iti vor face experienta de joc mai placuta!

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by