Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cel mai mare jackpot din istorie

Fara indoiala un jackpot este un lucru care face un joc de sloturi mai incitant. Adrenalina pentru a prinde un jackpot este prea mare, astfel incat nu ai cum sa rezisti sa nu incerci sa joci la jocurile care au jackpoturi uriase. Fara indoiala castigurile sunt impresionante, dar oare sunt mituri urbane sau este cu adevarat realizabil? Mai multe despre cel mai mare jackpot in continuare.

cel

Cel mai mare jackpot din toate timpurile

Vorbim despre castiguri la sloturi de milioane de dolari si despre oameni norocosi. Sa ne amintim ca inainte masinile de  sloturi nu puteau oferi castiguri in bani asa ca norocosii trebuiau sa se multumeasca cu bombonele. De la dulciuri la milioanele de dolari, hai sa vedem in continuare care sunt cele mai mari castiguri la sloturi.Cel mai mare castig din istorie sloturilor online a fost de 20.062.600$. Acest castig impresionant a fost inregistrat intr-un cazino online din Marea Britanie la slotul Mega Moolah. Nu este prima data cand acest joc de sloturi aduce castiguri impresisonante, acest joc avand o reputatie pentru castigurile impresionante pe care le a adus. As mai dori sa mentionez ca norocosul castigator al acestei sume a jucat o singura runda.  Cand vine vorba despre jackpots, ei bine aici sunt castigurile cu adevarat impresionante.  ]n online  jackpoturile pot atinge o valoare mai mare decat in cazinourile reale. Acest lucru se datoreaza faptului ca online, cazinourile au cheltuieli mai mici si atunci isi pot permite sa furnizeze sume mai mari.

Cel

Cum poti castiga tu cel mai mare jackpot

Adaugand in plus si faptul ca tot mai multi oameni aleg sa joace in online, este o presupunere justificata sa credem ca sloturile progresive au un jackpot mai mare.Revenind la castiguri impresionante la jocurile de sloturi, cel mai mare jackpot din instorie a fost de 39.710.862,36$. Acest jackpot a fost inregistrat la jocul Megabucks, iar norocosul a fost un american care a pariat 100$.Ca sa prinzi si tu un jackpot, trebuie sa stii ca exista doua tipuri de jackpot: jackpoturi progresiv si jackpoturi flat-top. Daca urmaresti sa prinzi un jackpot este important sa stii care este diferenta si sa stii la ce sa te astepti. Jackpots flat-top este o suma de bani pe care un cazino online o pune la dispozitie in cadrul unui joc. In general sumele de la acest tip de jackpots sunt mai mici. Asta nu inseamna ca nu sunt demne de luat in considerare. Un alt argument pentru a juca jocuri de sloturi cu jackpots flat-top este ca acest tip de jocuri aduc castiguri mai frecvente. Castigurile colosale despre care vorbim sunt inregistate la sloturile cu jackpots progresive.Acestea au mecanism de functionare ceva mai special. Este vorba despre faptul ca sumele pentru care mizezi cresc cu fiecare joc. In plus, sumele sunt ajustate in functie de pariuri. Mult succes!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by