Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Invata cum sa stapanesti jocul de ruleta

Fara indoiala, ruleta este un joc cu un ritm rapid si cateodata pare ca 0 iese mult mai des decat stiai ca sugereaza cotele de 37:1. Asa ca in mod firesc, iti doresti sa stii combinatii la ruleta care sa te ajute sa te mentii pe cai.

Mituri despre ruleta

Inainte sa trecem propriu-zis la combinatii la ruleta, haideti sa scoatem din minte cateva mituri. Mai intai si mai intai, incetati sa credeti ca ruleta este un soi de joc elitist, pe care il joaca doar cei bogati. Mai ales de cand au aparut cazinourile online, oricine poate juca. Chiar si in pijamale aflandu-se.

 

 

 

Un alt mit cum nu se poate mai fals este acela ca mesele sunt lucrate fizic impotriva jucatorului (puse greutati in zona lui), astfel incat acesta sa nu poate castiga prea mult. Daca vorbim despre cazinouri online, in mod clar acest lucru nu mai poate fi valabil. Si mai mult decat atat, cazinourile licentiate sunt supuse unor reguli foarte stricte in aceste privinte.

 

 

Combinatii la ruleta

Un alt mit este acela ca este imposibil sa castigi bani la ruleta.Acest lucru poate fi contrazis chiar de statistici. De pilda, daca aplici pariul pe care il vom prezenta mai jos, te poti astepta sa ai un numar castigator 30 de ori din 37. Este adevarat ca acele castiguri uriase nu vor fi la tot pasul, dar un flow de bani relativ bun ai toate sansele sa ai. Una dintre primele combinatii la ruleta pe care ti le sugeram este aceea sa eviti ruleta americana si sa mergi doar pe cea europeana – acel 00 in plus iti reduce si mai mult sansele de castig la americana.

combinatii

Cu aceasta metoda vei reusi sa realizezi un bankroll incetul cu incetul, iar in cel mai rau caz, pur si simplu nu vei suferi o pierdere usturatoare. Pariaza  pe una dintre cele doua culori (de exemplu rosu) si apoi pariaza o suma asemanatoare pe fiecare dintre primele doua coloane la 2:1. Asta lasa neacoperite cele 4 numer negre din coloanele de sus (6, 15, 24, 33) si 0, dar poti sa plasezi pariuri mai mici si pe acestea.

 

 

Alege numere norocoase

Aceasta este o tehnica un pic mai riscanta decat cea de sus, dar confera si posibilitatea unor castiguri mai mari. Se bazeaza pe faptul ca masa de ruleta este impartita in 2 parti, 1-18 si 2-36. Alege un numar de pariuri de la 1-18 – sa spunem 10 numere – si pariaza putin si in unitati egale pe fiecare dintre ele. Mai apoi, pariind aceeasi suma pe patratele de la 19-36 acopera cele mai multe numere. Fireste ca poti paria si pe 0, insa tine minte sa pariezi aceeasi suma in total pe patratele de sus ca pe numerele de mai jos. In final, ca un ultim sfat, nu sta pe perioade prea lungi de timp la masa. Castiguri mici si sigure sunt tot timpul mai bune. Iti uram mult succes la ruleta!

 

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!

Castiga 33 RON + 33 ROTIRI >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos pentru a primi premiul:

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos pentru a primi premiul: