Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

All in in poker: Cat de complicata este actiunea?

Este una dintre cele mai puternice actiuni in poker si este imposibil sa nu fi auzit de ea sau sa nu o fi pus in practica atunci cand ai avut ocazia. All in in poker este o strategie care va determina daca o sa castigi sau, dimpotriva, vei fi „perdantul” jocului.

Sursa foto: liveabout.com

Ce inseamna all in in poker?

Faptul ca ai apelat la actiunea all in, inseamna ca ai pariat in aceasta runda toti banii sau jetoanele de care dispui pana la acest moment. Cand ai facut acest lucru, nu mai poti initia un alt fel de pariu, intrucat nu mai ai cu ce! All in este un pariu care poate duce la doua situatii distincte: fie pierzi, fie castigi. Totul depinde de reactia celorlalti jucatori, sau dimpotriva, de lipsa lor de reactie.

 

 

Este posibil sa fie „speriati” de suma pariata si sa creada ca ai o mana forte, sau sa adulmece” un bluff, caz in care o sa ti se dea call. Daca esti neinspirat, atunci va fi ultima runda la care participi ca si jucator. Contrar, ai castigat si esti unul dintre cei mai buni jucatori de la masa de joc. Poti sa pui in practica si alte strategii si sa iti imbunatatesti in acest mod tehnica de joc.

 

Reguli pentru all in in poker

Sunt cateva reguli care se aplica, in functie de numarul de jucatori de la masa.

  • Atunci cand ne referim la doi playeri, trebuie sa stii ca un jucator are mai multi sau mai putini bani decat celalalt. Fiind doar doi gambleri, poti face oricand all in cu banii sau cu jetoanele pe care le mai ai in joc. Poti castiga tot ce este pe masa de joc daca suma acopera potul sau o parte din acesta.
  • Daca trei sau mai mai multi jucatori se afla la masa de joc, lucrurile sunt mai complicate. Exista o regula care spune ca pariul pe care il faci trebuie sa fie in concordanta si cu banii pe care ii ai, dar si cu mizele plasate de fiecare jucator. Cu alte cuvinte, toti jucatorii plaseaza pariurile in functie de banii sau jetoanele pe care le au in fata. Jocul de poker nu iti limiteaza posibilitatea de a paria chiar daca nu mai ai bani suficienti. Astfel, esti declarat „jucator all in”, toate pariurile si plusarile ulterioare strangandu-se intr-un pot secundar la care nu ai acces si care se va adjudeca de castigatorul rundei.

 

 

In cazul in care castigi, suma o sa fie egala cu jetoanele pariate si o sa incasezi partea din pot care ti se cuvine, ceilalti jucatori primind inapoi sumele mizate din poturile secundare. Intr-un caz nefericit in care cartile tale sunt mai slabe, castigatorul rundei intra atat in posesia potului principal cat si al celui secundar, ridicand practic toti banii de pe masa.

Strategie sau noroc? De multe ori esti tentat sa crezi ca este si una si alta, pentru ca all in in poker este ultima actiune la care poti apela pentru a ramane in joc. Desi este recomandata a fi aplicata numai atunci cand cartile pe care le ai iti ofera certitudinea ca poti castiga runda, de multe ori poti „miza” pe „feeling-ul” pe care il ai. Acest lucru nu vine, insa, decat cu experienta.

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by