Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Introducere despre jocul baccarat. Istoric si reguli.

Probabil deja esti un cunoscator al ruletei, sau al Blackjack-ului, asa ca ce ai spune daca ai mai adauga un joc la portofoliul tau? Pentru variatie. Noi ne propunem sa iti prezentam in perioada urmatoare toate elementele esentiale despre jocul de baccarat, totul pentru ca tu sa iti rafinezi skill-urile necesare. Si, bineinteles, sa iti sporesti sansele de castig la ruleta. Fie ca joci la un cazino offline, fie la unul dintre multele cazinouri online licentiate in Romania. Asadar, astazi vom vorbi despre regulile jocului baccarat.

Scurt istoric al jocului de baccarat

Exista multe dezbateri in privinta originii acestui joc – a fost Franta, sau a fost Italia? Multi sustin ca jocul provine din Italia, de la un jucator numit Felix Falguiere, ce a dat numele de baccarat care inseamna zero. Se mai spune de asemenea ca jocul a fost pentru prima data jucat cu un pachet de carti de Tarot in vechime, iar ca in Franta ar fi aparut in jurul anilor 1490, unde era jucat numai de nobilime. In final, baccarat a evoluat in versiunea europeana si in jocul francez chemin de fer.

Jocul baccarat este mult mai usor de gasit online decat la un cazino traditional. Un avantaj la cazinourile online este ca au limite de pariere reduse. Exista unele care vor avea limite foarte mari, nu este greu sa le gasesti pe cele cu limite rezonabile. Toate jocurile se bazeaza pe aceleasi reguli, deci nu intampini niciun fel de surpriza din acest punct de vedere. Avantajul suplimentar este faptul ca eviti aglomeratia din cazinourile traditionale, daca nu esti genul caruia sa-i placa.

Regulile jocului baccarat 

Regulile

Regulile jocului de baccarat sunt riguroare si complexe. Obiectivul jocului e sa plasezi un pariu pe mana care, la inchiderea mainii, va fi cea mai apropiata de valorea 9, fara a o depasi. Similar cu jocul de Blackjack, cartile au o valoare specifica in Baccarat; toate cartile cu valoare de 10 precum si Jack-ul, regina si regele reprezinta 0, asul valoreaza 1, iar cartile ramase (de la 2 la 9) reprezinta valoarea de pe fata lor.Tot timpul se vor face doua maini, indiferent de cati jucatori sunt: mana bancherului si mana jucatorului. Atat bancherului cat si jucatorului i se dau doua carti, si in functie de valoarea acelor carti, li se poate acorda si o a treia carte. Daca valoarea mainii este mai mare de 9, se renunta la cifra din stanga a numarului. De exemplu, daca primesti un 6 si un 8, totalul ar fi 14, insa dupa ce se renunta la 1, ramane doar 4.Misiunea ta in calitate de jucator este sa pariezi pe mana bancherului, pe mana jucatorului sau pe o remiza, ceea ce inseamna ca cele doua maini sunt legate. Cota de  castig pe un pariu pe mana bancherului sau a jucatorului este de 1 la 1, iar draw bet-urile castigatoare sunt platite cu 8 la 1 sau 9 la 1 in functie de unde joci. Desi este mai avantajos sa castigi la un draw bet, sunt sanse destul de mici sa iti iasa.

Reguli de tragere a cartilor la Baccarat

  1. Numarul maxim de carti intr-o mana de Baccarat este trei.
  2. Daca bancherul sau jucatorul are un  8 sau un 9 printre cele doua carti trase, nu se vor mai trage altele.
  3. Jucatorul tot timpul va trage atunci cand mana este 5 sau mai putin, cu exceptia cazului cand bancherul are o carte naturala, si detine un 6 sau un 7.
  4. Bancherul trage daca cartea este un :
  • 3 si mana jucatorului are un 6 sau un 7, sau daca trage orice altceva inafara de o fata sau un opt;
  • 4 si mana jucatorului are un 6 sau un 7, sau daca trage orice carte intre 2 si 7 inclusiv;
  • 5 si mana jucatorului are un 6 sau un 7, sau daca trage orice carte intre 4 si 7 inclusiv;
  • 6 si jucatorul trage un 6 sau un 7.

5. Bancherul tot timpul ramane daca jucatorul are un 6 sau un 7.

Regulile jocului de baccarat sunt astfel facute incat aproape toate deciziile se realizeaza automat. Nu exista prea mult loc pentru sisteme sau strategii, din moment ce rezultatul jocului este influentat mult de cat de norocos este un jucator, insa exista o serie de miscari ce pot fi realizate pentru a dirija jocul intr-o directie favorabila. Noi te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru ca articolele urmatoare vom dezvolta potentiale strategii si sfaturi. Mult succes la joc!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by