Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Mustang Gold™

Cele mai frumoase rase de cai iti sunt dezvaluite in slotul Mustang Gold!

Pramatic Play a intrat de putin timp pe piata de cazino online din Romania, insa a facut-o venind cu o gama variata de produse si de jocuri interesante. Astfel, printre sutele de sloturi ale acestui producator de sloturi video regasim si Mustang Gold free sau varianta reala, un slot interesant, a carui tema este data de lumea cailor si de rasele frumoase existente. Mustang este numele uneia dintre cele mai frumoase si totodata rare rase de cai, iar acum poti face cunostinta cu ea tocmai datorita acestui slot lansat la data de 17.01.2019.

Mustang Gold slot te poarta pe meleagurile ruralului american, unde te poti alatura unui cuplu de calareti si a celor doi cai frumosi ai lor.Slotul este unul cu variatie medie-ridicata si asta inseamna ca iti poate aduce castiguri mari ce pot atinge pana la 12.000 X miza. In total sunt 25 de linii de plata, iar intrega actiune se duce pe 5 role X 3 randuri. RTP-ul este 95.54%, unul generos pentru astfel de jocuri, ce iti permite sa speri ca poti sa lovesti castigul maxim.

Tema este interesanta, rolele sunt asezate pe fundalul unui canion din desert, ceea ce face si mai interesant de jucat. Grafica este una de ultima generatie, iar fiecare pariu in parte pentru fiecare rotire poate sa difere in functie de bugetul fiecarui jucator. Slotul dispune de functii speciale, printre care bonus, fie functia jackpot, care iti pot aduce castiguri consistente.

 

Simboluri Speciale in Mustang Gold

Cum tema slotului este ruralul american, simbolurile care sunt in stransa legatura te poarta pe acele meleaguri si mai mult decat atat iti aduc si castiguri pe masura. Sunt zece simboluri pe care le putem incadra ca facand parte din trei categorii: obisnuite, in stransa legatura cu tema slotului si speciale. Cele obisnuite le regasim pe ecranul de joc in tot mai multe sloturi, indiferent de perioada in care au fost lansate si in Mustang Gold sunt A, K, Q, K. Simbolurile in stransa legatura cu slotul sunt calul alb, calul negru, cowboy-ul si cowgirl. 

Simbolurile speciale sunt doua la numar: Mustang Gold si focul de tabara sau Scatter. Primul simbol serveste drept Wild, ceea ce inseamna ca substituie toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter si Collect. Este stivuit pe rolele 2, 3, 4 si 5. Simbolul Scatter poate sa apara in numar de cel mult trei si este stivuit exclusiv pe rolele 2, 3, 4. Daca apare pe fiecare din aceste role la finalul unei rotiri complete, atunci se vor declasa 8 jocuri gratuite. 

  • 5 X Cal alb pe linia de plata iti aduce un castig de 20 X miza.
  • 5 X cal negru pe linia de plata iti aduce un castig de 12 X miza.
  • 5 X cowboy pe linia de plata iti aduce un castig de 10 X miza.
  • 5 X cowgirl pe linia de plata iti aduce un castig de 8 X miza.
  • 5 X A, K, Q, J pe linia de plata iti aduce un castig de 4 X miza.

 

Caracteristici speciale in Mustang Gold

Runda de jocuri gratuite este declasanta de 3 X Scatter (foc de tabara) la finalul unei rotiri complete. El apare exclusiv pe rolele 2, 3, 4 si declaseaza 8 rotiri gratuite. Pe intreaga desfasurare a celor opt jocuri gratuite se joaca pe role speciale, fiind activa si functia “Runda aduna bani”. In timpul unei runde de jocuri gratuite mai multe simboluri precum Potcoava aurie si Stea de serif sunt prezente pe role.

Potcovara aurie este simbolul bani si apare pe rolele 1,2,3 si 4, iar fiecare spin cu acest simbol ia o valoare aleatorie dintr-un set predefinit, fie valoarea unui jackpot. Sunt disponibile patru jackpoturi (mini, minor, major si grand), ce pot fi colectate in omentul in care pe rola 5 este stivuit simbolul Collect (stea aurie). Daca unul sau mai multe simboluri bani sunt stivuite si simbolul Collect este stivuit pe rola 5, atunci toate valorile existente pe ecran in acel moment sunt adunate si suma rezultata este distribuita in balanta jucatorului.

 

Regulile jocului Mustang Gold

Primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand doresti sa joci Mustang Gold gratuit online sau pe bani reali este sa iti selectezi miza per rotire. Aceasta poate sa difere de la cativa Ron si pana la cateva sute de RON, in functie de site-ul pe care decizi sa iei parte la actiune. Poti selecta miza apasand butoul “-“ sau “+”din partea dreapta-jos a ecranului de joc. Tot de acolo poti selecta numarul de rotiri automate, ce pot fi pana la un anumit limitat de jocuri automate, fie pana la o anumita suma de bani sau pana se declanseaza functia speciala.

Dupa ce ai selectat miza, nu iti ramane decat sa ii dai drumul actiunii. Poti juca folosind coloana sonora specifica jocului, fie o poti dezactiva din partea stanga-jos a ecranului de joc clasic. De asemenea, Pragmatic Play iti ofera posibilitatea de a juca toate rotirile in modul joc rapid, fie in modul normal. Pentru mai multe informatii complete si modalitatea de plata exacta poti apasa butonul ‘’I’’ (informatii) de pe ecranul de joc.

 

Unde poti juca Mustang Gold pe bani reali

Mustang Gold este un slot accesibil tuturor si usor de inteles. Insa, pentru a te putea familiariza cu el te invitam pe Cazinoz.ro sa incerci Mustang Gold online free cu bani virtuali. E drept, actiunea si adevaratele emotii incep odata cu rularea jocului in varianta reala si o poti face daca deschizi un cont la unul dintre cazinourile online care au si acest slot in sectiunea Cazino. Iti recomandam sa deschizi cont la Betano, NetBet sau Mr.Bit, care iti ofera siguranta la cel mai inalt nivel si oferta de bun venit pe masura.

 

Jocuri similare cu Mustang Gold

Poti juca foarte bine toate sloturile din gama Pragmatic Play, un provider ale caror sloturi sunt interesante, avand o grafica superioara si o modalitate interesanta de desfasurare. Insa, jocuri la fel de interesante precum Mustang Gold demo sau varianta pe bani sunt Bronco Spirit, fie Wild West Gold. 

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!

Castiga 33 RON + 33 ROTIRI >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos pentru a primi premiul:

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos pentru a primi premiul: