Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

A fost prins! Jackpot de peste 3 milioane RON prins pe Unibet casino

In 2024 au fost deja prinse unele dintre cele mai mari castiguri la cazino din ianuarie! Cel mai bun exemplu? Aproape de final de luna un norocos s-a castigat marele jackpot EGT in valoare de 3.215.051 RON la Unibet!

Daca vrei sa iti incerci si tu norocul pe Unibet si vrei sa iti deschizi cont:

  • Apasa pe butonul de mai jos 
  • Incaseaza ACUM cel mai tare bonus de bun venit 
  • Depune si joaca jocurile de pacanele de la EGT pe care le preferi cel mai mult 
  • Ai grija la mize si joaca responsabil! Niciodata nu stii cand poti sa declansezi jocul de Jackpot

 

 

Cel mai mare premiu platit de Unibet prins pe 24 ianuarie 2024

Se pare ca inceputul de an a prins foarte bine unui jucator care si-a incercat norocul la sloturile EGT de pe Unibet. Miercuri, pe 24 ianuarie a fost incasat unul dintre cele mai mari premii platite in Romania de Unibet.

De data aceasta Jackpot Cards a fost prins pe o miza de 10 RON la cel mai tare slot cu zaruri din Romania: Dice & Roll. Jucatorul ar fi facut doua depuneri in contul sau in valoare de 100 RON fiecare. 

Depunerile au fost facute la un interval de nici 23 de minute, jackpotul maxim fiind prins cu a doua depunere norocoasa de 100 RON. In timp ce se juca pe 10 RON la faimoasele zaruri EGT, Jackpot Cards a fost activat si cu putina inspiratie inimile negre i-au adus super jackpotul de peste 3 milioane de RON. 

 

 

Punem pariu ca nu stiai asta! Dupa jackpotul de spade de la EGT, ca valoare vine inima rosie. Ei bine, Unibet a platit peste 415 de astfel de jackpoturi din care cel mai mare a fost de 353,097 RON la data de 22 ianuarie. 

Jackpoturile continua pe Unibet

Se pare ca nu doar jocurile EGT au intrat in vizor. Relax Gaming a lansat Jackpot Dream Drop la cele mai de top pacanele unde poate fi castigat cel mai mare jackpot MEGA de 3.000.000 EUR in orice moment. 

Imediat dupa nivelul MEGA vine jackpotul Major unde valorile ar fi ajuns pana acum la peste 49.000 EUR. Pe langa ele mai sunt cateva jackpoturi mai mici, in ordine Rapid, Midi si Maxi. 

 

Fie ca esti fan EGT sau fan Relax Gaming, un lucru este sigur – pe Unibet te asteapta cele mai tari pacanele cu jackpot! Joaca sloturile preferate si poate vei intrece castigurile celorlalti. Cu toate acestea, nu uita sa fii atent la buget! Fii responsabil!

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by