Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Ruleta cu 3 de zero. Ai auzit de ea?

Este deja cunoscut ca din oferta oricarui cazino fizic sau online nu lipsesc jocuri de ruleta. Este un joc de noroc atemporal care a dovedit ca nu-si pierde din magie. Sunt multe variante de ruleta in lume, dar punem pariu ca exista una la care nu te-ai fi gandit pana acum – cea la care pui pariuri pe 3 de zero. Ce inseamna acest pariu si cum afecteaza sansele de reusita la jocul de ruleta vom detalia in randurile care urmeaza.

 

 

Definita pariului triplu 0

Orice jucator familiarizat acest joc stie ca in oferta cazinourilor sunt disponibile mai multe variante de joc care pot aduce cele mai mari castiguri la ruleta. In Europa se joaca masiv varianta de ruleta cu un singur 0 in timp ce in cazinourile din SUA este preferat jocul de ruleta cu dublu 0. La prima vedere pare doar o varianta americana dar in jocul de ruleta nimic nu este intamplator. Si asta pentru un singur motiv: sansele de castig la ruleta depind major de aceste zerouri.

Roata ruletei cuprinde 36 de numere la care se adauga si cele de 0 sau dublu 0. In cazul ruletei europene exista pe roata 37 de diviziuni, in varianta americana cu dublu 0 sunt disponibile 38 de diviziuni in timp ce la ruleta cu 3 zerouri exista pe roata 39 de diviziuni. Acest numar divers de diviziuni nu schimba cu nimic pariurile si cotele acordate de jocul de ruleta, acestea raman aceleasi. 

Asta inseamna ca un pariu pe un singur numar plateste 36:1, 17:1 pentru pariuri de tip Split pe 2 numere, 11:1 pentru pariul de tip Street, 8:1 pentru pariul pe 4 numere, 5:1 pe pariul cu 6 numere, 2:1 pe pariul pe 12 numere si 1:1 pentru pariul de tip culoare sau fel numar, par/impar. Dar pentru ca pe roata exista si diviziunile care adapostesc zerourile, acest tip de pariu va fi platit exact ca si unul pe un singur numar, adica cu o cota de 36:1.

 

 

Influenta pariului pe 3 de zero la ruleta

Cotele se regasesc intotdeauna in sansele de reusita deci un pariu care plateste 36:1 are o sansa reala de 36-1. Dar daca de pe roata ruletei ar fi indepartata diviziunea de 0, de dublu 0 si cea de triplu 0 atunci sansa de reusita al unui pariu pe un singur numar ar fi de 35-1 in toate cazurile. 

Adaugarea acestor diviziuni pe roata face ca sansa reala de succes la pariul pe un singur numar sa fie de 36-1 la ruleta cu un singur 0, de 37-1 pentru ruleta cu 2 zerouri si de 38-1 pentru ruleta cu 3 zerouri.

Chiar si cel mai mic pariu este influentat de catre aparitia acestor diviziuni suplimentare de 0, cum este pariul pe culoarea numarului, pariu considerat a fi cel mai sigur in jocul de ruleta. In mod normal pe roata sunt 36 de diviziuni pentru orice tip de ruleta, diviziuni in care isi gasesc locul numere de la 1 la 36. Asta inseamna ca 18 dintre ele vor fi de culoare rosie si celelalte 18 de culoare neagra, pariul fiind platit cu 1 la 1 de catre orice cazino. 

 

 

Adaugarea pe langa cele 36 de diviziuni pe roata a casutei de 0, dublu 0 si triplu 0 face ca sansa reala de succes la acest pariu sa fie de 19-18 pentru ruleta cu un 0, 20-18 pentru cea cu 2 zerouri, 21-8 pentru cea cu 3 de zero si nu de 18-18, cat ar fi in mod normal daca aceste diviziuni nu ar fi adaugate pe roata.

Influenta diviziunii de triplu 0 pe sansa de castig

Toate jocurile de noroc au aceasta caracteristica care este cunoscuta mai ales sub numele de avantaj de casa al cazinoului. Nu trebuie sa fii un maestru al ruletei pentru a-l intelege, Si nici jocul de ruleta nu face rabat de la regula, insa in functie de varianta aleasa marginea de casa poate sa fie una mica sau dimpotriva, una mare. Ruleta europeana cu un singur 0 are o margine de casa de 2,72%, cea americana cu dublu 0 dispune de o margine de casa de 5,26% in timp ce ruleta cu 3 de 0 are o margine de casa de 7,69%.

Marginea de casa inseamna de fapt castigul garantat al cazinoului indiferent de pariul ales. Nu conteaza tipul de pariu selectat, avantajul sau marginea casei se pastreaza intotdeauna in aceeasi proportie. Dar marginea casei inseamna pentru cazino castig garantat insa pentru jucator diminuarea sanselor de a realiza o sesiune profitabila de pariere. Marginea de casa este inversul RTP-ului, deci in varianta de ruleta cu 3 zerouri inseamna ca sansele jucatorului de a realiza profit sunt de 100%-7,69%, adica de 92,31%.

 

 

Este evident acum si faptul pentru care aceasta ruleta cu 3 de zero este inclusa in oferta anumitor cazinouri, aduce castiguri garantate mai mari pentru casa. Tocmai de aceea se impune alegerea unei variante de ruleta care sa ofere o margine de casa cat mai mica si o sansa cat mai mare de reusita jucatorilor. 

Si un asemenea tip de ruleta este cea europeana, ruleta care ofera de altfel si cea mai mica margine de casa dintre toate variantele luate in considerare. Asta inseamna ca sansa jucatorilor de a realiza profit este de 100% – 2,72%, adica un procent de 97,28 %, cu aproape 5 procente mai mult decat sansa pe care o ofera ruleta cu 3 zerouri.

Cum se pot creste sansele de castig la ruleta

Indiferent daca se apeleaza la varianta de ruleta cu un singur zero sau la cea cu 3 zerouri, jocul ramane in continuare la mana destinului. De aceea se si numesc jocuri de noroc, hazardul este cel care decide intotdeauna castigul. 

Dar asta nu inseamna ca pe langa hazard sansele de castig nu se pot mari daca se aduc in joc si tehnici sau strategii de pariere la ruleta care si-au facut cunoscuta aplicabilitatea de multa vreme.

In jocul de ruleta, indiferent de numarul de zerouri de pe roata, se indica intotdeaunapariurile considerate asa zise sigure. Cele mai populare dintre acestea sunt pariurile pe culoarea rosu sau negru a numarului castigator cat si pe felul acestuia, par sau impar.

 

 

Aceste pariuri platesc 1:1, asadar daca se pariaza 10 RON si se castiga, asta inseamna 10 RON in plus in cont. Poate parea putin dar pe termen lung aceste pariuri isi pot dovedi eficacitatea aducand castiguri semnificative.

Si acestea pot sa apara daca se recurge la strategii la fel de eficace. Sunt multe asemenea strategii disponibile si usor de aplicat, trebuie dora ca acestea sa se muleze pe stilul de joc al pariorilor. 

Cea mai cunoscuta si totodata aplicata strategie in jocul de ruleta este strategia Martingale, o tehnica de pariere care impune un sir de pariere progresiv care trebuie repetat de fiecare data. Tehnica debuteaza cu stabilirea pariului initial, in functie de bugetul financiar pe care si-l permite pariorul.

 

 

Sa presupunem ca pariul initial este de 10 RON, asadar acesta va fi primul pariu depus. Ce spune de fapt strategia Martingale? Se incepe cu un pariu initial si acesta se va dubla de fiecare data cand se inregistreaza pierderi. S-a pierdut pariul initial urmatorul este de 20 de RON. 

Se pierde si acesta, urmatorul este de 40 de RON si acest sir de pariere se pastreaza pana la aparitia primului castig, castig care va recupera pierderile anterioare va aduce si un plus financiar. Strategia are insa un singur inconvenient, este o strategie de termen lung asadar jucatorul trebuie sa petreaca in compania jocului de ruleta timp indelungat pentru a fi profitabil.

Concluzie

Jocul de ruleta continua sa fie unul care se gaseste si astazi in topul de preferinte al jucatorilor. Indiferent de numarul de zerouri aflate pe roata, ruleta este un joc ofertant unde sansa poate sa fie dublata si de anumite tehnici de joc care si-au dovedit valoarea in timp. 

Indicam din acest punct de vedere selectarea variantei de ruleta cu 3 zerouri? Nu, un jucator responsabil va alege intotdeauna varianta care ii poate aduce cele mai multe beneficii, care in cazul nostru sunt disponibile numai la varianta europeana, cea cu un singur zero pe roata.

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by