Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cand este bine sa te opresti?

Sloturile pot fi o modalitate foarte placuta de a petrece timpul liber, de care foarte multi jucatori se bucura ore in sir. Unii jucatori prefera sa incheie o sesiune de sloturi atunci cand au pierdut pana la o limita stabilita inca dinainte de a incepe sesiunea de joc.  Desigur, exista si persoane care joaca doar pentru o anumita perioada de timp, in timp ce altii se opresc atunci cand simt ca nu mai au chef, asta datorandu-se oboselii sau plictiselii. Evident, cel mai inteligent mod de a juca este sa iti stabilesti o limita la care sa te opresti atunci cand ai o zi mai putin norocoasa si sa respecti intotdeauna planul. In acest articol vom discuta despre momentul cand trebuie sa te opresti din a  juca la pacanele.

 

cand

 

Cand trebuie sa te opresti din a juca la pacanele?

Ce este de facut insa daca faci parte din categoria persoanelor care le ia valul? Dupa cum banuiai nu esti singurul, asa ca invata din sfaturile celor care au depasit, cu succes, astfel de situatii. Ai grija la aceste semne care iti spun cand ar trebui sa te opresti.

 

 

 

Cand esti nervos, obosit sau ai consumat alcool, esti mult mai predispus sa comiti greseli care in mod normal nu le-ai face rezultand pierderi care nu s-ar fi produs in conditii normale. Deci, daca esti obosit din orice motiv, nu incepe sa joci sau opreste-te daca deja joci, urmand sa iti mai incerci norocul dupa un somn bun.Cand vine vorba de sloturi nu exista garantii cu privire la castigurile care le vei putea obtine in urmatoarele runde. Cu toate acestea, in ciuda acestui lucru bine stiut, unii jucatori inca mai cred ca ei vor fi in masura sa-si recupereze pierderile lor prin lovirea unui castig mare, daca continua sa joace. Aceasta este o idee foarte gresita din cauza ca cele mai multe sloturi sunt foarte volatile in platile lor, astfel incat niciodata nu poti fi sigur ca o sa castigi in viitorul apropiat. In concluzie, daca simti ca joci pentru a castiga inapoi banii pe care i-ai pierdut, e timpul sa te opresti si sa incerci cu alta ocazie.

Cand

 

Semne care iti indica cand trebuie sa te opresti din a  juca la pacanele

Este destul de evident acest lucru, insa adesea nu te poti abtine sa nu mai depui ultima data in contul tau, de mai multe ori pe zi doar ca sa te poti juca. Daca incepi sa joci fonduri care au fost puse deoparte pentru alte responsabilitati financiare, atunci faci o mare greseala. Daca, sa spunem, ar fi poate acceptabil sa pierzi niste bani care erau destinati unei vacante sau achizitionarii unui smartphone nou, ar fi foarte grav sa pierzi banii pentru facturi, mancare sau alte cheltuieli necesare.Totul tine de bankroll.

 

 

Presupunand ca iti poti permite sa depui, de exemplu, un sfert din venitul lunar la un cazino online, fara sa te afecteze financiar in viata de zi cu zi, atunci joaca numai cu aceasta suma intreaga luna. Astfel vei evita daune financiare grave si probleme pe care, suntem siguri, ca le banuiesti. Daca simti ca nu reusesti sa-ti fixezi o suma maxima pe care iti permiti sa o pierzi in fiecare luna fara consecinte, poti solicita oricarui cazino online, sa iti ajusteze limita de depunere saptamanala sau lunara in contul dvs. de jucator astfel incat sa poti evita pe viitor greselile facute.Daca mergi la un cazino stradal, ia la tine doar suma de bani care iti permiti sa o pierzi si lasa-ti acasa cardurile in asa fel incat daca te ,,ia valul’’ nu o sa poti pierde banii care nu ii ai la tine. Iti vei multumi pentru aceste obiceiuri in perioada urmatoare.

 

cand

 

Cand trebuie sa te opresti din a juca la pacanele

Sa iti imaginezi ca slotul iti este ,,dator’’ cu un Jackpot sau bonus este un mod defectuos de gandire pe care milioane de jucatori din intreaga lume l-au experimentat intr-un moment sau altul. Acest lucru este valabil mai ales la jucatorii care au petrecut o perioada mai mare de timp la un anumit aparat si au ajuns sa creada ca un castig mare sau Jackpot-ul este la o rotire departe. Asta se intampla, de obicei, cand joci mai multa vreme la acelasi slot si in trecut s-a intamplat cel putin o data sa iti recuperezi banii lovind un castig mare exact cand erai aproape sa pierzi toti banii disponibili in cont.Problema cu aceasta convingere este ca fiecare rotire a unui slot este independenta fata de ultima si urmatoarea. Asta inseamna ca poti avea 3 bonusuri consecutive sau poti juca 3 ore fara sa vezi un bonus. Concluzia? Incearca sa nu crezi asta niciodata, nu juca atunci cand stii ca trebuie sa te opresti pentru ca pe termen lung, vei pierde mai mult decat  vei castiga vreodata.Mult succes la joc!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by